Forest Luxury

Aceasta este fereastra premium pentru o nouă eră: KÖMMERLING 88. Reprezentant al viitoarei izolații termice, set de tendințe de proiectare, pionier al calității și fiabilității. Și un pionier al individualității datorită modularității sale și a tehnologiilor inovatoare de upgrade.

KÖMMERLING 88 este un sistem de etanșare centrală cu 7 camere cu izolație ridicată, cu o adâncime de construcție modernă de 88 mm. Versiunea standard de sistem returnează un U remarcabil f valoare de 0,95 W / (m 2 K) și astfel încât îndeplinește cerințele ridicate de economisire pentru case pasive de energie. Caracteristica specială este însă: spre deosebire de soluțiile similare, această valoare se obține cu armarea din oțel pentru dimensiunile maxime ale elementelor și pe profilurile de culoare.

Cu toate acestea, caracteristicile convingătoare ale noii generații de profiluri nu sunt doar proprietățile sale de economisire a energiei, ci și potențialul arhitectural ne îndreaptă privirile către viitor: structura stabilă poate avea geamuri funcționale triple sau ultra moderne cu o grosime de până la 58 mm. KÖMMERLING 88 face posibile zone cu ferestre mari pentru un design de fațadă atrăgător din punct de vedere vizual, cu valori remarcabile de izolare fonică. În plus, zonele cu ferestre mari permit trecerea mai multor energii solare – mai ales în anotimpurile reci – și astfel minimizează necesarul de energie și, prin urmare, emisiile de CO 2 .

În plus față de albul clasic, sistemul vine cu laminate colorate – oferind culori de cereale, netede și metalice – care sunt aplicate la exterior (alb interior) sau ambele părți.

Acest sistem oferă, de asemenea, un exemplu din punct de vedere ecologic – Brandul KÖMMERLING este primul producător cheie din lume care fabrică profile nu numai cu măcinate în fereastră virgină PVC-U, ci și exclusiv cu PVC fără plumb cu stabilizatori „verzi” pe calciu și zinc. Acest lucru garantează că cei care utilizează produsele KÖMMERLING lucrează și la protejarea mediului.

  • Design drept, încastrat, cu linii de vedere subțiri, permițând cea mai mare cantitate de lumină și obținând câștiguri ridicate de energie solară.
  • Adecvarea casei pasive, astfel cum este definită în ghidul ift WA-15/2 – valoarea U f = 0,95 W / (m 2 K)
  • Geamuri largi de până la 58 mm pentru instalarea geamurilor funcționale triple și speciale.
  • Transfer fiabil de sarcină de la greutăți mari ale geamurilor la armătura centrală din oțel.
  • Tehnologie ultramodernă pentru o ușurință excelentă de manipulare și funcționalitate fiabilă.
  • Ușor de curățat, durabil și robust.
  • Alb clasic, laminat în boabe de lemn, culori simple sau metalice.
  • Toate profilele din PVC-U sunt produse cu stabilizatori fără plumb
  • pe bază de calciu și zinc.